Lluís Maria Xirinacs. Vers una mentalitat global, Introducció a la filosofia de la política i Eines per a una Política nova

Lluís Maria Xirinacs. Vers una mentalitat global, Introducció a la filosofia de la política i Eines per a una Política nova.

Us informem de tres vídeos més que l’Escola Finaly ha posat recentment a YouTube.

Es tracta de dues conferències de Lluís Maria Xirinacs fetes entre els anys 1992 i 1995, i una xerrada al voltant d’una taula amb l’Agustí Chalaux, en Lluís Maria Xirinacs, l’Oriol Albó i l’Antoni Ricard com protagonistes.

Vers una mentalitat global.

Parla: Lluís Maria Xirinacs. Procedència: Escola Finaly (http://finaly.org). Data d’emissió: 19 de novembre del 1992. Durada: 1 hora, 32 minuts i 10 segons. Data de publicació: 23 de novembre del 2015. Idioma: català.

https://www.youtube.com/watch?v=kM6GOAGVsQk


Introducció a la filosofia de la política.

Parla: Lluís Maria Xirinacs. Procedència: Escola Finaly (http://finaly.org). Data d’emissió: 25 de gener del 1995. Durada: 1 hora, 53 minuts i 17 segons. Data de publicació: 25 de novembre del 2015. Idioma: català.

https://www.youtube.com/watch?v=Cywws7oyaeE


Eines per a una Política nova.

Parlen: Agustí Chalaux, Lluís Maria Xirinacs, Oriol Albó i Antoni Ricard. Procedència: Escola Finaly (http://finaly.org). Data d’emissió: 11 de desembre del 1992. Durada: 1 hora, 59 minuts i 50 segons. Data de publicació: 26 de novembre del 2015. Idioma: català.

https://www.youtube.com/watch?v=fsNnbZj9Csk

Agraïm a Miquel Chicano i a l’Escola Finaly la labor realitzada.

Fundacio Randa-Lluís M. Xirinacs. Logotip color 67 x 64 píxels.
FUNDACIÓ RANDA - LLUÍS M. XIRINACS.