Xirinacs el documental. Missatge per als col-laboradors

Xirinacs el documental. Missatge per als col·laboradors.

Llibertat.cat, autor del projecte XIRINACS, el documental, t’envia el següent missatge:

Xirinacs, el document. 400×225px.

Benvolguts mecenes de XIRINACS, el documental. Fa temps que no us escrivim i us posem al dia de com avança el treball audiovisual que ha de recuperar i explicar la figura del lluitador pels drets socials i nacionals del poble català. Doncs bé, ja us podem anunciar que ho tenim tot a punt per a començar el rodatge del documental. Passat l’estiu iniciarem les entrevistes i la gravació d’imatges per a la realització del treball, que veurà la llum uns mesos després.

Després d’uns mesos de converses i de preparació del guió, finalment també podem anunciar que Televisió de Catalunya coproduirà el documental. Sens dubte, una gran notícia i un salt endavant per a aquest projecte impulsat per Llibertat.cat amb la col·laboració de la Fundació Randa - Lluís Ma. Xirinacs i la realització de Zeba Produccions.

Per altra banda, us escrivim per informar-vos de les activitats d’estiu de la Fundació Randa així com de la ruta de senderisme cultural que ressegueix els Països Catalans, El Camí. Del 3 al 6 d’agost es durà a terme la caminada del Camí de Vidabona, una experiència que segueix els mites que Xirinacs va sembrar a través de la seva mort-ofrena i el seu Dietari Final per el Ripollès. L’itinerari comença a Sant Joan de les Abadesses i passa per Ogassa, l’alberg en rehabilitació El Negre i acaba a Ripoll. Apunteu-vos aquí.

De la seva banda, la Fundació Randa - Lluís Ma. Xirinacs iniciarà el curs de Globàlium, el model filosòfic de Xirinacs, l’octubre que ve a càrrec de Manuel García i Joan Parés. Trobareu tota la informació aquí.

Moltes gràcies per la vostra atenció. Rebeu una cordial salutació,

Llibertat.cat.

XIRINACS, el documental.

Si tens qualsevol dubte sobre el projecte, no dubtis a posar-te en contacte amb l’autor: correu@llibertat.cat