10 i 11 de setembre de 2011

10 i 11 de setembre de 2011.

Dissabte, 10 de setembre, a les 22 h. al Teatre Principal d’Arenys de Mar, Relk presenta el seu tercer disc Gran esperança del propi no-res. Inclou la cançó EL PRIMER BOSC, dedicada a Lluís M. Xirinacs. Amb la col·laboració de Teresa Rebull. Lletra de les cançons: Jordi Bilbeny. Consulteu: http://relk.cat

Relk. foto grup.

 

 

Diumenge, 11 de setembre:

Ens trobareu a Barcelona, al Fossar de les Moreres i a la Mostra d’Entitats de l’Arc de Triomf. Compartim aquesta parada amb els amics del Centre d’Estudis Joan Bardina: http://www.bardina.org.

Podeu consultar el Llistat de llibres i altres articles a http://xirinacs.cat.

 Lluís Maria Xirinacs. Cartells.

 

Acte de sobirania:

He viscut esclau setanta-cinc anys en uns països catalans ocupats per espanya, per frança (i per itàlia) des de fa segles. He viscut lluitant contra aquesta esclavitud tots els anys de la meva vida adulta. Una nació esclava, com un individu esclau, és una vergonya de la humanitat i de l’univers. Però una nació mai no serà lliure si els seus fills no volen arriscar llur vida en el seu alliberament i defensa. Amics, accepteu-me aquest final absolut victoriós de la meva contesa, per contrapuntar la covardia dels nostres líders, massificadors del poble. Avui la meva nació esdevé sobirana absoluta en mi. Ells han perdut un esclau. Ella és una mica més lliure, perquè jo sóc en vosaltres, amics! Lluís M. Xirinacs i Damians. Barcelona, 6 d’agost de 2007.