COL·LABORACIÓ

 

QUÈ ÉS LA FUNDACIÓ RANDA – LLUÍS M. XIRINACS

 Fundacio Randa-Lluís M. Xirinacs. Logotip color 67 x 64 píxels.

La Fundació Randa-Lluís M. Xirinacs neix l’any 1987 promoguda per en Lluís M. Xirinacs i un grup d’amics, amb el nom de Fundació Tercera Via. Pren el nom de Fundació Randa - Lluís M. Xirinacs el 1998.

 

Randa és el nom d’un puig de l’illa de Mallorca, en una cova del qual, Ramon Llull es retirà a fer vida contemplativa i que fou l’origen de l’estudi lul·lià que va fundar. En àrab, la paraula randa significa llorer.

 

Els objectius de la Fundació Randa-Lluís M. Xirinacs són:

 

La recerca, preservació i ampliació, debat, difusió i creació de noves propostes i aplicacions relacionats amb el treball que va fer en Lluís M. Xirinacs, fruit de tota una vida de dedicació, al voltant de la construcció d’un model global de la realitat, que abasta les dimensions científica, filosòfica, social i espiritual.

 

La investigació, formació i acció basades en la globalística i la dimensió comunitària, en diàleg amb tradicions arrelades en la nostra identitat catalana, mediterrània, europea i universal.

 

La contribució a la formulació de respostes als nous reptes individuals i col·lectius que ofereix el món contemporani, reptes que requereixen d’una visió global que tingui en compte la dimensió històrica i posi en relació teoria i pràctica, ciència i espiritualitat, subjectivitat i objectivitat per tal de crear solucions lliures i solidàries.

 

Fundació Randa-Lluís M. Xirinacs

Rambla de Badal, 121, 1r. – 08028- Barcelona

Telèfon: 934194747 Correu electrònic: info@fundacioranda.org

Per a més informació consulteu http://xirinacs.cat

 

FES-TE SOCI I/O COL· LABORADOR

DE LA FUNDACIÓ RANDA

 

La Fundació Randa és una entitat independent que es finança principalment a través de les aportacions dels col·laboradors i col·laboradores, d’alumnes i excepcionalment, de diverses institucions públiques i privades.

 

Per tal de continuar desenvolupant els projectes que ens va deixar en Lluís M. Xirinacs, et proposem que esdevinguis col·laborador/a amb una aportació econòmica que a més, et permetrà:

 

* 50% de descompte als diferents cursos i seminaris que organitzi la Fundació.

* Participar en les propostes i decisions de funcionament de la Fundació formant part voluntàriament, si ho desitges, de l’Arbre d’Assemblees de la Fundació.

* Participar de les assemblees dels socis-col·laboradors.

* Accés a consultar la Biblioteca de la Fundació, Biblioteca d’en Lluís M. Xirinacs.

* Accés al servei de préstec multimèdia: DVDs, Cds, Vídeos, etc.

* Rebre informació de les activitats de la Fundació.

* Col·laborar, si ho desitges i pots, personalment en diferents tasques voluntàries a la Fundació.

 

Necessitem ser 400 socis per mantenir la infraestructura mínima de funcionament de la Fundació i poder portar a terme els objectius esmentats. Et demanem la teva col·laboració i que facis extensiva aquesta proposta a persones que coneguis que s’estimin la tasca d’en Lluís M. Xirinacs i vegin la importància, avui, de donar a conèixer el seu llegat.

 

 

La Fundació Randa - Lluís M Xirinacs és una institució sense ànim de lucre dedicada a la conservació i difusió del llegat de Xirinacs. La Fundació aposta perquè aquesta difusió sigui lliure i gratuïta, a l’abast de tothom.

 

Per donar suport econòmic:

 

1. Feu-vos socis (quota anual 96,00€).

 

2. Si voleu fer alguna aportació puntual:

 

Caixa d’Enginyers: IBAN: ES47-3025-0005-84-1433214865.

 

3. Féu una donació a través de Teaming.

 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

 

FUNDACIÓ RANDA-LLUÍS M. XIRINACS

Rambla de Badal, 121, 1r. – 08028- Barcelona

correu electrònic: info@fundacioranda.org