Homenatge als lluitadors que van denunciar la «transició espanyola»

Homenatge als lluitadors que van denunciar la «transició espanyola».

Concentració davant de la Model de Barcelona en homenatge als lluitadors contra la Constitució de 1978.

La Crida Constituent organitza el proper dissabte a les 12h davant de la presó Model de Barcelona, un Homenatge a totes les persones lluitadores que com Lluís Maria Xirinacs denunciaren la transició espanyola com un procés de renúncies i traïcions dels líders als anhels de justícia social i llibertats de la societat catalana.

La Crida considera que és del tot necessari superar el marc de la Constitució espanyola i el règim polític del 78 per poder avançar en l’alliberament nacional i social del poble català.

L’acte comptarà amb els parlaments de diferents signataris de la Crida en relació a constituir una candidatura unitària de les esquerres transformadores. Hi haurà un torn obert de paraules. Com a cloenda es comptarà amb la participació de la Meritxell Gené i Quico Pi de la Serra.

Crida constituent. Ni pacte ni nova transició.