Presentació a Olot del llibre Xirinacs i l’estafa de la transició, la Constitució i l’Estatut

Presentació a Olot del llibre Xirinacs i l’estafa de la transició, la Constitució i l’Estatut.

XIRINACS I L’ESTAFA DE LA TRANSICIÓ
LA CONSTITUCIÓ I L’ESTATUT
Nou llibre de Lluís Busquets i Grabulosa

Pròleg: Arcadi Oliveres

Portada llibre Xirinacs i l’estafa de la transició, la Constitució i l’Estatut.

«LA INDEPENDÈNCIA NO ES DEMANA; ES PREN»
Una anàlisi lúcida de les propostes i crítiques d’un dels polítics catalans més controvertits del segle XX: Lluís Maria Xirinacs. Propostes i crítiques, avui més vigents que mai, presentades de forma estricta i rigorosa per Lluís Busquets i Grabulosa, coneixedor profund de l’obra i la paraula de Xirinacs. Un llibre que il·lumina el camí que aquest país encara ha de recórrer.

«Som en un període històric i polític convuls. Catalunya es planteja desenvolupar la pròpia sobirania més enllà del dogal d’una Constitució que, llegida com es fa avui, en comptes de promoure el desenvolupament lliure dels pobles d’Espanya, els empresona. La premsa parla de segona Transició. Conscients, tanmateix, del fet que si no es coneix la pròpia història es poden cometre els mateixos errors, aquest llibre posa el focus en els anys de la primera Transició des de la personalitat lúcida, dreturera i insubornable de Lluís M. Xirinacs.»

Ara llibres. Logotip nou.
http://www.arallibres.cat

PRESENTACIÓ a OLOT (La Garrotxa):
Dissabte, 22 de juny a les 19.30 h. a Can Trinxeria

Presentació llibre Xirinacs i l’estafa de la transició, la Constitució i l’Estatut. Tarjetó Olot.