Els reptes pendents d’Alexandre Deulofeu i les seves solucions segons Agustí Chalaux

«Els reptes pendents d’Alexandre Deulofeu i les seves solucions segons Agustí Chalaux».

 

Enllaç a la web d’Alexandre Deulofeu:

http://deulofeu.org/Opinions/Alexandre_Deulofeu_-_Deulofeu_Chalaux_-_Marti_Olivella_-_Brauli_Tamarit_catala.htm

Es tracta d’un document elaborat per Brauli Tamarit amb aportacions d’altres persones. Esmenta Alexandre Deulofeu com a difusor de la seva teoria cíclica, que ens adverteix d’uns possibles reptes a superar, alguns dels quals afecten la Humanitat i el planeta sencer.

També esmenta l’Agustí Chalaux (www.bardina.org) i en Lluís M. Xirinacs (xirinacs.cat i xirinacs.wordpress.com) com a persones que proposen solucions als problemes plantejats per Deulofeu, mitjançant el seu model polític, econòmic i social.

El document en qüestió es troba disponible en sis idiomes, a http://deulofeu.org

US CONVIDEM A LLEGIR-LO.

Alexandre Deulofeu Agusti Chalaux Lluis Maria Xirinacs