25 d’abril del 2010, consultes per la independència a Sant Just Desvern

25 d’abril, consultes per la independència a Sant Just Desvern.

 

Per una persona independentista i vella com jo, el passat 25 d’abril, puc dir que vaig viure el dia més emocionant, electoralment parlant, doncs vaig fer el primer vot per la Independència. A molta gent li va passar el mateix i les cares eren plenes d’il·lusió i molta emoció. És difícil reflectir en quatre línies tota aquesta il·lusió i tots aquests sentiments. Els podria comparar als de l’any 1977 en què vàrem escollir Lluís M. Xirinacs com a senador, però eren altres temps.

 

I el que també m’agrada, és poder constatar que aquesta il·lusió i sensació de feina ben feta, que la Independència és possible, es reflectia en els rostres de la majoria de gent que va venir a votar, joves i grans. I sobretot, en tota la gent que ha dedicat esforços, diners i el seu temps lliure per preparar amb dignitat aquest gran diumenge i tal com deia en Pedrolo, aviat deixarem de ser catalans amb documents falsos.

 

Serem un poble lliure peti qui peti.

 

Enriqueta Vilanova i Ribó.

Publicat a La Vall de Verç, revista de Sant Just Desvern del mes de maig de 2010.

Logo La Vall de Verç