Nadal 2009, llibres, CDs i DVDs

NADAL 2009, LLIBRES, CDS I DVDS.

Amigues i amics:

 

Si encara no heu comprat els regals de Nadal i de Reis, penseu que a la Fundació Randa disposem de llibres de Lluís M. Xirinacs, CDs i altres materials que us poden interessar.

 

A més de regalar quelcom d’especial, contribuireu d’una banda a fer extensió de la seva obra i de l’altra a salvar el seu llegat.

 

AMNISTIA 77. Franco ha mort? Per no perdre la memòria històrica. Preu: 24 €.

 

 

Llibre Amnistia 77

 

El Terror, la Pau i el Sagrat Recull d’escrits. Testimoni de tota una vida al servei del poble. Inclou el discurs de l’11 de setembre de 2002 al Fossar de les Moreres. Preu: 10 €.

 

Llibre El Terror La Pau El Sagrat

DIETARI FINAL. Recull dels seus darrers escrits, els quaderns CINC ANYS i DARRERES ESPURNES. Posa damunt la taula qüestions de vital importància sobre la vida, la mort i el perquè de la seva ofrena. Diàleg basat en el LLIBRE D’AMIC I AMAT de Ramon Llull. Vessants històric, mític, místic i compromès. Base de pensament: el seu model filosòfic, el GLOBÀLIUM. Preu: 20 €.

Llibre Dietari final

 

XIRINACS AL PALAU. CD + DVD de l’homenatge del 13 d’octubre de 2008. Preu 21 €.

 

Portada Xirinacs al Palau

I molts més, com L’esperit batega per Catalunya (inclou el CD xirinacs, de l’amnistia a la independència), La Noviolència, Plantem-nos!.

 

També disposem de fotocòpies de llibres exhaurits, CDs d’escrits de DEMÒTICA (el poder del poble), imatges en samarretes i en xapes.

 

Podeu adreçar-vos a info@fundacioranda.org o bé trucar al 933220338.

 

Si no ens trobeu, deixeu el missatge al contestador.

 

Si ho desitgeu, us farem arribar una llista dels llibres i d’altres materials.

 

Gràcies per tot, amics!

Germanies, logotip gran

 

FUNDACIÓ RANDA – LLUÍS M. XIRINACS