Internacionalització de Lluís Maria Xirinacs


Internacionalització de Lluís Maria Xirinacs.

Amics:

S’acaben de publicar dues pàgines del llibre La Noviolència al llibretó CATALAN ESSAYS AND CRITICISM 2009-2010 publicat per l’Institut Ramon Llull.

El llibre d’en Lluís Maria Xirinacs ha estat seleccionat entre altres 18 assaigs publicats aquests darrers quatre anys a Catalunya i, com veureu, se’n dóna un tast en anglès i es fa propaganda en aquest idioma del llibre i de la persona. Es tracta d’un llibretó que va a totes les fires internacionals del llibre (Frankfurt, Bolonya, etc.).

El nostre agraïment als amics Ramon Guitó (editor) i Lluís Busquets i Grabulosa (coordinador, autor de les notes del llibre i qui ens ha fet arribar aquesta notícia) per haver impulsat aquest pas cap a la internacionalització de Xirinacs.

Salutacions des de la

FUNDACIÓ RANDA-LLUÍS MARIA XIRINACS

Logo Fundacio Xirinacs esfera

 

Xirinacs, Non-violence 1

Xirinacs, Non-violence 2