També a Palau-solità i Plegamans

  • PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS: El Ple de l’Ajuntament en sessió del 29 de novembre d’enguany, aprova la proposta presentada per Ramon Fàbregas Sturlese de la candidatura d’Unitat Popular (CUP-PALAU) . Vots a favor: CIU, Esquerra-AM, PSC-PM i ICV-EUiA. En contra… PP.
  • Dedicar un carrer o una plaça significativa de la vila a Lluís Maria Xirinacs i Damians, on hi consti una placa de record a la seva persona i a la seva lluita.
  • Que l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans doni suport als actes d’homenatge a Ll.M.Xirinacs que s’organitzin des de la societat civil palauenca i facilitar que des de la societat civil (organitzacions, associacions locals, partits, etc.) s’organitzin actes públics d’homenatge a Ll.M. Xirinacs, coincidint per exemple amb el Dia Internacional de la No-violència i la Pau (30 de gener).
  • Traslladar aquest acord a la Fundació Randa-Lluís M. Xirinacs i als mitjans de comunicació a través d’una nota de premsa.

Signa l’alcaldessa: M.Mercè Pla i Blagé.

http://www.palauplegamans.net/tauler.asp#79