A Vilassar de Mar obert expedient

Notícia publicada a Ràdio Vilassar de Mar

La moció d’ERC per denominar un carrer del nostre poble amb el nom de Lluís Maria Xirinacs finalment es va formular d’una altra manera: Obrir l’expedient per canviar el nom del carrer Dr. Modrego pel de Lluís Maria Xirinacs. ERC justificava el canvi perquè explicaven que la figura de l’arquebisbe Dr. Modrego estava relacionada amb el període de dictadura franquista mentre que Lluís Maria Xirinacs, activista social i polític, empresonat en dues ocasions pel règim franquista, va ser un dels principals defensors dels drets i llibertats del poble de Catalunya. L’expedient s’obrirà amb els vots a favor d’ERC, CiU, PSC, l’abstenció d’ICV i el vot en contra del PP, i seguirà el procés que marca el reglament d’honors de l’Ajuntament.

http://radio.vilassardemar.cat/resum-del-ple-ordinari-dahir-al-vespre/